Kotona kehossa II – seminaari 27.-28.10.2017

 

Kiitos, Kiitos, Kiitos! Seminaari oli upea, monipuolinen kohtaamispaikka. 

Tutustu seminaarin materiaaleihin

Aistiva yhteys omaan kehoon on kansalaistaito, jonka merkitys on avautumassa yhä laajemmin! Aika, jossa elämme edellyttää meiltä ihmissuhde- ja tunnetaitoja sekä luovuutta. Tarvitsemme kykyä säädellä stressiä, johtaa itseä ja pitää omasta hyvinvoinnista huolta. Haluatko vahvistaa kehotietoisuuttasi ja ottaa piileviä voimavaroja yhä enemmän käyttöösi? Tahdotko olla mukana luomassa aitojen kohtaamisten ja inhimillisyyden kulttuuria työelämässä?

Seminaari Sinulle, joka haluat

  • välineitä sisäiseen kasvuun, eheytymiseen ja hyvinvointiin
  • kehittää ihmissuhde- ja tunnetaitoja
  • tukea työhyvinvointiin
  • uusia ideoita ja välineitä työhön

Jatkoa vuoden 2016 Kotona kehossa -seminaarille!

Tämän vuoden seminaari on sisällöltään viime vuotistakin monipuolisempi! Voit nyt valita suuremmasta työpaja/luentovalikoimasta juuri itseäsi kiinnostavimmat aiheet - räätälöidä itseäsi puhuttelevan kokonaisuuden. Voit itse päättää, haluatko osallistua luennoille vai haluatko toiminnallisen kokonaisuuden. Ohjelma soveltuu sekä viime vuonna mukana olleille että uusille kävijöille! Mukana ohjelmassa on kaksi asiantuntijaa Saksasta, yksi Hollannista sekä neljätoista Suomesta. 

Uutuutena on perjantai-illan "jamit", joka alkaa Jonna Aaltosen puhuttelevalla tanssiesityksellä ja jatkuu vapaamuotoisen seurustelun, musiikin ja laulun merkeissä. Marika Kivinen ja Demian Seesjärvi vastaavat musiikista. Tätä kaivattiin vuoden 2016 seminaaripalautteissa!

"Viime syksyn seminaari on kantanut pitkälle. Töissä hurja vuosi, mjutta itselläni tyyni olo myrskyn keskellä."

"Lämmin kiitos Tampereen seminaarista! Tuntuu kuin olis löytänyt oikeelle polulle." 

- v. 2016 seminaaripalautetteita

Tutustu ohjelmaan

Lue kotona kehossa -blogeja

Paikka

UKK-Instituutti, Kaupinpuistonkatu 1, 33500 Tampere

Tulo-ohjeet

Aika

Pe 27.10. klo 8.30-16.45 (Bonus: iltajamit klo 19 asti)
La 28.10. klo 8.30-16.55

Osallistumismaksu

Koko seminaari (molemmat päivät) 350 €, sis. alv 24%.

Yksi päivä: 180€, sis. alv 24%.

Perjantain iltajameihin voit osallistua myös yhden päivän lipulla (pe tai la).

 

Alennushinnat: vähintäin 5 henkilön ryhmä / opiskelijat / työttömät / eläkeläiset -10%.

Ilmoittautuminen ennakkovaraajan etuhintaan on päättynyt 17.6.2017 (molemmat päivät 270 €, yksi päivä 150 €, sis. alv 24%).

 

Osallistumismaksu sisältää ohjelman, aamukahvin/teen sekä Tunne & Mieli -lehden.

Ravintola Kaupinpuisto tarjoaa lounasta, iltapäiväkahvia/teetä sekä pikkupurtavaa perjantai-iltana. Ruokailut maksetaan erikseen.

Varausmaksu 60€ (ei palauteta) laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä, loppuosa syyskuussa. 27.9.2017 jälkeen tehdyistä peruutuksista (ilman lääkärintodistusta) laskutetaan puolet osallistumismaksusta.

Seminaarin osallistujille huikea tarjous  -lehdestä! Hinta 30 €/vuosi (sis. 6 numeroa, kestotilaus). Tutustu lehteen...

 

Lisätiedot:

Riitta Saarikko
riitta [at] viisaskeho.fi
050 367 6891

Merja-Riitta Hämäläinen
merjariitta.hamalainen [at] ikarosterapia.com
050 527 6193

Seminaarin järjestää Elämäntaideyhdistys ry:n Elämäntaidefoorumi.

Yhteistyössä tapahtumaa tukemassa:

Tunne & Mieli on lehti sinulle, jota kiinnostaa mielen hyvinvointi. Tunne & Mieli kertoo monipuolisesti ja luotettavasti mielenterveydestä, tunteista, kehon ja mielen hyvinvoinnin yhteyksistä, ihmissuhteista ja henkisestä kasvusta. Joka numerossa jaetaan selviytymistarinoita ja hyvän mielen vinkkejä. Mukana on mielenkiintoisia kolumnisteja, psykologin vastauspalsta sekä mielen treeniä: sudoku, ristikko, krypto ja muut sanatehtävät. Tunne & Mielen julkaisija on Mielenterveyden keskusliitto, ja lehden tuotto käytetään mielenterveystyöhön. Tutustu lehteen...

Eheys on sisäisen hyvinvoinnin keskus Helsingin Malmilla. Eheyden ydinteemat ovat kehomielen hyvinvointi, kehotietoisuus, mindfulness, eheyttävä liike, liikemeditaatiot ja rentoutuminen. Eheys tarjoaa oivalluksia ja läsnäolon kokemuksia viikkotunneilla, henkilökohtaisissa hoidoissa, erilaisilla kursseilla ja yksittäisissä tapahtumissa. Eheys-tila soveltuu erinomaisesti työyhteisöjen koulutus- ja virkistyspäivätilaisuuksiin sekä pitkien koulutusohjelmien pitopaikaksi. Tutustu Eheyteen...

 

Onnellista Elämää kutsuu ja haastaa sinua matkalle kohti hyvinvointia ja hyvää elämää. Se tarjoaa mentorointia, kursseja, blogikirjoituksia... rohkaisevan yhteisön omalle muutosmatkallesi! Lue lisää....

Lataa tulostettava esite