Pesso Boyden System Psychomotor (PBSP) työpaja

16.-17.3.2018 Arnoud van Buuren Hollannista ohjaa kokemuksellisen PBSP -työpajan. Työpajaan mahtuu max. 24 osallistujaa, tulkkaus suomeksi. Työpaja on täynnä. 

 

Sisältö:

Työpajassa Arnoud van Buuren työskentelee henkilökohtaisesti kahdeksan henkilön kanssa, eli ohjaa "rakennelmia" (structure). Työskentelyn lomassa hän opettaa teoriaa ja työskentelyn käytäntöjä. Näin osallistujat pääsevät oppimaan käytönnönläheisesti työskentelystä sekä saavat mahdollisuuden omakohtaisiin kokemuksiin. Jos haluat, että Arnoud van Buuren työskentelee kanssasi työpajassa, tarkoittaa se täyttä PBSP-terapiaistuntoa. Sinulla voi jo etukäteen olla teema, jota haluat työstää, mutta voit aloittaa työskentelyn spontaanistikin. Myös seuraamalla toisille annettuja istuntoja pääset omakohtaisesti reflektoimaan itsellesi henkilökohtaisesti tärkeitä asioita. 

Lisätietoa menetelmästä

Arnoud van Buurenin kuvaus PBSP:stä ja työpajasta:

WHAT IS PBSP? 

Aikataulu:

Pe 16.3.2018 klo 10-18, tekniikkapaja klo 19-20

La 17.3.2018 klo 10-18

Paikka:

AVA - Hotelli ja Instiuutti, Karstulantie 6, 00550 Helsinki

ks. yhteystiedot tästä 

 

Lisätiedot:
Riitta Saarikko
riitta(at)viisaskeho.fi

puhelin 050 367 6891

 

Huomaa myös PBSP-seminaaripäivä 15.3.!

PT-Kustannus järjestää 15.3. seminaaripäivän, jossa Arnoud van Buuren opettaa ja demonstroi menetelmän teoreettista perustaa. Seminaaripäivä sopii kaikille menetelmästä kiinnostuneille. Se tarjoaa myös ihmissuhdealoilla työskenteleviä ymmärrystä ihmisen perustarpeista, vaillejäämisistä ja traumoista sekä siitä, miten ne voivat vaikuttaa elämänlaatuun, vuorovaikutukseen ja käyttäytymiseen. Suosittelemme kaikille työpajaan osallistuville myös seminaaripäivää ja varsinkin siinä tapauksessa, jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta menetelmästä.

TUTUSTU SEMINAARIPÄIVÄN OHJELMAAN