Pesso Boyden System Psychomotor terapeuttikoulutus

 

Tavoitteenamme on aloittaa ensimmäinen 3-vuotta kestävä prosessikoulutus PBSP-terapeutiksi Suomessa (Helsingissä tai Helsingin seudulla). Koulutus alkaa kesäkuussa 2019. 

Lisätietoa terapeuttikoulutuksesta: ilmainen webinaari to 13.9.2018!

Webinaarissa pääkouluttaja Arnoud van Buuren Hollannista kertoo koulutukseen hakemisesta, koulutuksen sisällöstä, rakenteesta sekä PBSP-terapeuttina toimimisesta. Myös hintatiedot ym. käytännön kysymyksiä.

Webinaari on englanninkielinen ja sen fasilitoi Scott MacLeod. Kysymyksiä on mahdollista esittää myös suomeksi.

Ilmoittaudun PBSP-webinaariin

Yleistä terapeuttikoulutuksesta:

PBSP-terapeuttikoulutus tarjoaa tehokkaan lisätyövälineen terapeuttista työtä tekeville. Se sopii mm. psykoterapeuteille, kehoterapeuteille sekä luovuuden, hyvinvoinnin ja sisäisen kasvun parissa eri tavoin työskenteleville. Koulutus tarjoaa osallistujille mentelmäopintojen lisäksi syvällisen terapeuttisen kasvumatkan oman elämän ja minuuden kipukohtien eheyttämiseen.

Tämä kasvumatka sopii erityisesti Sinulle, joka olet jo pitempään työstänyt sisäisyyttäsi ja haluat nyt ottaa uusia voimavaroja työssäsi ja elämässäsi käyttöösi. Toteuttaa omaa ainutlaatuista potentiaaliasi entistäkin täydemmin. Lisätä työmenetelmiisi uuden tehokkaan keinon auttaa ihmisiä.

Koulutuksesta vastaavat PBSP-sertifioidut opettajat, vastaavana opettajana Arnoud van Buuren (M.D., psykoterapeutti) Hollannista.  Toinen pääopettaja on Sally Potter Englannista. Opettajien lisäksi koulutuskokonaisuudessa on mukana PBSP-työnohjaajia (supervisors).  

MITÄ PBSP ON?

Koulutukseen hakeutuminen:

Katso tarkemmat tiedot koulutuksesta englanninkieliseltä sivultamme:

Finnish Training Programme

Koulutuksen sisältö ja rakenne:

Koulutukseen sisältyy PBSP-teoriamateriaalin (lähiopetus, kirjallisuus ja videot) lisäksi runsaasti käytännön harjoituksia. Koulutus koostuu 2-4 päiväisistä oppimisjaksoista, omakohtaisesta PBSP-terapiasta, työnohjauksesta, PBSP-terapian tekemisestä omille asiakkaille, loppukokeesta ja akkreditoinnista valtuutetuksi PBSP-terapeutiksi. PBSP-terapian laadukkaassa toteutuksessa oleellinen terapeutin taito on kasvonilmeiden mikroseuranta (microtracking) eli taito tunnistaa affekteja asiakkaan kasvoista sekä taito sanoittaa kehonkielen ja sisäisen kokemuksen yhteyttä.

 

Ota yhteyttä ja kerro kiinnostuksestasi!

HALUAN MUKAAN KOULUTUKSEEN/ HALUAN LISÄTIETOJA

Jos olet kiinnostunut PBSP-terapeuttikoulutuksesta, seuraava mahdollisuus tutustua työskentelyyn Suomessa on 15.-16.2.2019 järjestettävä työpaja:

PBSP-workshop 15.-16.2.2019

 

Lisätietoa koulutuksesta Suomessa/ vastaava järjestäjä:

Riitta Saarikko

riitta(at)viisaskeho.fi

puhelin 050 3676891

Kotona kehossa....