Kotiin omaan kehoon!

Hei,

Olen Riitta Saarikko. Minulla on hurja intohimo järjestää tapahtumia ja koulutuksia, jotka tarjoavat laadukkaasti ja rohkeasti jotakin uutta...Jotakin, mikä auttaa sinua, minua, ketä tahansa pientä ihmistä löytämään työkaluja omaan hyvinvointiin. Luopumaan uhrin asemasta. Löytämään oman voiman, elämänilon ja elämän luovat mahdollisuudet. Olemaan oman elämän taiteilija. Oivaltamaan, miten hyvä on olla läsnä omassa kehossa, omassa elämässä, toinen toisillemme. Parantamaan maailmaa pienin, mutta merkityksellisin teoin.  

Tapahtumat syntyvät inspiraatiosta ja intuitiivisesta luottamuksesta, että tässä on jotakin merkityksellistä juuri nyt. Jotakin, mitä instituutiot ja systeemit eivät vielä tarjoa. Jotakin, mikä ei ehkä kiinnosta suuria ihmismassoja, tuo suurta voittoa tai ole "järkevää". Mutta... ne voivat tarjota siemeniä uuteen kasvuun sinulle tai minulle, kenelle tahansa pienelle ihmiselle. Tukea kykyäsi olla yhä enemmän aidosti läsnä tässä hetkessä. Valaa uutta toivoa, että elämässä kannattaa uskoa ja seurata sitä, mikä omassa sydämessä tuntuu merkitykselliseltä. Rohkeutta kohdata ja ilmaista oma totuus ilman syytöstä tai arvostelua. Uskoa unelmiin, vaikka et tietäisi mikä on paras mahdollinen lopputulos ja miten sinne päästään.

Minua kiusattiin koulussa. Tiedän, miltä tuntuu epävarmuus ja ulkopuolisuuden tunne. Siksi toimintani kulmakivi on myös yhteisöllisyyden vaaliminen ja erilaisuuden näkeminen rikkautena. Ihmisyydessä voimme olla toinen toisemme opettajia. Kun kokoonnumme yhteen hyvän tahdon ja yhteistyön hengessä...puh... mikä energia ja voima siitä voikaan syntyä! Ja ilo kuulua sellaiseen joukkoon.

Mitään täällä Elämäntaidefoorumilla järjestämääni juttua en olisi kyennyt toteuttamaan yksin. Mutta voin olla koordinaattori, sihteeri, järjestelijä... ja ennen kaikkea luovan idean kannattelija.

Tule sinäkin mukaan inspiroiviin tapahtumiimme!

Tulossa/ käynnissä NYT:

PBSP-TERAPEUTTIKOULUTUS

PBSP-KOULUTUSPÄIVÄ TURUSSA 27.3.2020

PBSP-TYÖPAJA 24.-25.4.2020

PBSP - keholliset harjoitukset, iltaryhmä Helsingissä alkoi lokakuussa 2019...

KOTONA KEHOSSA -VALMENNUS (Turku & Helsinki), uusi ryhmä alkoi lokakuussa 2019...

 

Linkit blogeihin

KOTONA KEHOSSA -blogit

Riitan vastaanotto & Studio Viisas Keho

Yksityisvastaanotto (kehoterapia, Rosen-kehoterapia, Essential Motion) Kirkkonummella ja Kemiönsaarella. Työnohjausta myös asiakkaan tiloissa Helsinki-Turku - akselilla.

Ota yhteyttä! 

Studio Viisas Keho

Tutustu mentelmiin, joita olemme tuoneet Suomeen:

 Essential motion

PESSO BOYDEN SYSTEM PSYCHOMOTOR (PBSP) 

Kotona kehossa -seminaarit

Kansainvälisissä Kotona kehossa -seminaareissa (v. 2016 ja 2017) on kehotietoisuutta, tunnetaitoja ja aitoa vuorovaikutusta tarkasteltu monien eri asiantuntijoiden johdolla. Yhteisöllisyys ja meissä jokaisessa ihmisessä oleva kehollinen viisaus on ollut päivissä vahvasti läsnä.

Palautetta v. 2017 seminaariin osallistuneilta:

"Pus ja hal! Olette avanneet tähän maahan jotakin uutta. Matalan kynnyksen osallistuminen on tärkeää, ei pönötystä ja vain valitulle joukolle."

"Sisällöltään erittäin vaikuttava seminaarikokonaisuus. Puitteet ja järjestelyt hienot. Hyvä ruoka ja kahvitus! -tasokkaat puitteet kansainvälisille esittäjille/osallistujile"

Alla olevien linkkien kautta pääset tutustumaan v. 2016 ja v. 2017 seminaarien sisältöihin: 

KANSAINVÄLINEN KOTONA KEHOSSA -SEMINAARi 2016

KANSAINVÄLINEN KOTONA KEHOSSA II -SEMINAARI 2017

Essential Motion -kurssin tunnelmia: nähdyksi ja kuulluksi tuleminen on tärkeää myös kehollisesti:

Ole yhteydessä! 

Inspiraatioterveisin,

Riitta

 

PS. Haluatko liittyä Kotona kehossa -uutiskirjeen tilaajaksi? Uutiskirjeissä saat ajankohtaisia Kotona kehossa -vinkkejä, tietoa uusista Kotona kehossa -blogipostauksista sekä tulossa olevista tapahtumistamme. Huomaa kuitenkin, että uutiskirjeitä tulee sähköpostiisi vain silloin tällöin - n. 4-8 kertaa vuodessa.

LIITY KOTONA KEHOSSA-UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI

Tietosuojaseloste

Riitta Saarikko

kehotietoisuusvalmentaja, työnohjaaja STOry, MMT

050 367 6891

riitta [at] viisaskeho.fi