Kotiin omaan kehoon ja oman elämän taiteilijaksi!

Hei,

Olen Riitta Saarikko. Minulla on hurja intohimo järjestää tapahtumia ja koulutuksia, jotka tarjoavat laadukkaasti ja rohkeasti jotakin uutta...Jotakin, mikä auttaa sinua, minua, ketä tahansa pientä ihmistä löytämään työkaluja omaan hyvinvointiin. Luopumaan uhrin asemasta. Löytämään oman voiman, elämänilon ja elämän luovat mahdollisuudet. Olemaan oman elämän taiteilija. Oivaltamaan, miten hyvä on olla läsnä omassa kehossa, omassa elämässä, toinen toisillemme. Parantamaan maailmaa pienin, mutta merkityksellisin teoin.  

Tapahtumat syntyvät inspiraatiosta ja intuitiivisesta luottamuksesta, että tässä on jotakin merkityksellistä juuri nyt. Jotakin, mitä instituutiot ja systeemit eivät vielä tarjoa. Jotakin, mikä ei ehkä kiinnosta suuria ihmismassoja, tuo suurta voittoa tai ole "järkevää". Mutta... ne voivat tarjota siemeniä uuteen kasvuun sinulle tai minulle, kenelle tahansa pienelle ihmiselle. Tukea kykyäsi olla yhä enemmän aidosti läsnä tässä hetkessä. Valaa uutta toivoa, että elämässä kannattaa uskoa ja seurata sitä, mikä omassa sydämessä tuntuu merkitykselliseltä. Rohkeutta kohdata ja ilmaista oma totuus ilman syytöstä tai arvostelua. Uskoa unelmiin, vaikka et tietäisi mikä on paras mahdollinen lopputulos ja miten sinne päästään.

Minua kiusattiin koulussa. Tiedän, miltä tuntuu epävarmuus ja ulkopuolisuuden tunne. Siksi toimintani kulmakivi Elämäntaidefoorumilla on myös yhteisöllisyyden vaaliminen ja erilaisuuden näkeminen rikkautena. Ihmisyydessä voimme olla toinen toisemme opettajia. Kun kokoonnumme yhteen hyvän tahdon ja yhteistyön hengessä...puh... mikä energia ja voima siitä voikaan syntyä! Ja ilo kuulua sellaiseen joukkoon.

Mitään täällä Elämäntaidefoorumilla järjestämääni juttua en olisi kyennyt toteuttamaan yksin. Mutta voin olla koordinaattori, sihteeri, järjestelijä... ja ennen kaikkea luovan idean kannattelija.

Tule sinäkin mukaan inspiroiviin tapahtumiimme! Tai ota yhteyttä, ja kerro, mitä uutta sinä kaipaisit tänne Suomeen hyvinvoinnin alalla!

Alla lista tärkeimmistä tapahtumista ja koulutuksista:

 

 Essential motion

PESSO BOYDEN SYSTEM PSYCHOMOTOR

KANSAINVÄLINEN KOTONA KEHOSSA -SEMINAARi 2016

KANSAINVÄLINEN KOTONA KEHOSSA II -SEMINAARI 2017

 

Alla oleva video on kuvattu vuoden 2016 seminaarissa. Kysyimme, mitä kotona kehossa oleminen oikeastaan tarkoittaa?

Onko Sinulla ideoita uusista tapahtumista tai koulutuksista? Ota yhteyttä!

Inspiraatioterveisin,

Riitta

Riitta Saarikko

kehotietoisuusvalmentaja, työnohjaaja STOry, MMT

050 367 6891

riitta [at] viisaskeho.fi