Kotiin omaan kehoon!

Hei,

Olen Riitta Saarikko. Minulla on hurja intohimo järjestää tapahtumia ja koulutuksia, jotka tarjoavat laadukkaasti ja rohkeasti jotakin uutta...Jotakin, mikä auttaa sinua, minua, ketä tahansa pientä ihmistä löytämään työkaluja omaan hyvinvointiin. Luopumaan uhrin asemasta. Löytämään oman voiman, elämänilon ja elämän luovat mahdollisuudet. Olemaan oman elämän taiteilija. Oivaltamaan, miten hyvä on olla läsnä omassa kehossa, omassa elämässä, toinen toisillemme. Parantamaan maailmaa pienin, mutta merkityksellisin teoin.  

Tapahtumat syntyvät inspiraatiosta ja intuitiivisesta luottamuksesta, että tässä on jotakin merkityksellistä juuri nyt. Jotakin, mitä instituutiot ja systeemit eivät vielä tarjoa. Jotakin, mikä ei ehkä kiinnosta suuria ihmismassoja, tuo suurta voittoa tai ole "järkevää". Mutta... ne voivat tarjota siemeniä uuteen kasvuun sinulle tai minulle, kenelle tahansa pienelle ihmiselle. Tukea kykyäsi olla yhä enemmän aidosti läsnä tässä hetkessä. Valaa uutta toivoa, että elämässä kannattaa uskoa ja seurata sitä, mikä omassa sydämessä tuntuu merkitykselliseltä. Rohkeutta kohdata ja ilmaista oma totuus ilman syytöstä tai arvostelua. Uskoa unelmiin, vaikka et tietäisi mikä on paras mahdollinen lopputulos ja miten sinne päästään.

Minua kiusattiin koulussa. Tiedän, miltä tuntuu epävarmuus ja ulkopuolisuuden tunne. Siksi toimintani kulmakivi Elämäntaidefoorumilla on myös yhteisöllisyyden vaaliminen ja erilaisuuden näkeminen rikkautena. Ihmisyydessä voimme olla toinen toisemme opettajia. Kun kokoonnumme yhteen hyvän tahdon ja yhteistyön hengessä...puh... mikä energia ja voima siitä voikaan syntyä! Ja ilo kuulua sellaiseen joukkoon.

Mitään täällä Elämäntaidefoorumilla järjestämääni juttua en olisi kyennyt toteuttamaan yksin. Mutta voin olla koordinaattori, sihteeri, järjestelijä... ja ennen kaikkea luovan idean kannattelija.

Tule sinäkin mukaan inspiroiviin tapahtumiimme!

 

Tutustu mentelmiin, joita olemme tuoneet Suomeen:

 Essential motion

PESSO BOYDEN SYSTEM PSYCHOMOTOR

Onko vuonna 2018 tulossa Kotona kehossa -seminaari?

Kansainvälisissä Kotona kehossa -seminaareissa (v. 2016 ja 2017) on kehotietoisuutta, tunnetaitoja ja aitoa vuorovaikutusta tarkasteltu monien eri asiantuntijoiden johdolla. Tapahtumat eivät olisi koskaan toteutuneet ilman huikeaa yhteisöllistä innostusta ja vaapaehtoistyötä! Tapahtumien "äitinä" olen syvästi kiitollinen kaikille teille, jotka olette olleet mukana luomassa näitä! Yhteisöllisyys ja meissä jokaisessa ihmisessä oleva viisaus on ollut päivissä vahvasti läsnä.

Palautetta v. 2017 seminaariin osallistuneilta:

"Pus ja hal! Olette avanneet tähän maahan jotakin uutta. Matalan kynnyksen osallistuminen on tärkeää, ei pönötystä ja vain valitulle joukolle."

"Sisällöltään erittäin vaikuttava seminaarikokonaisuus. Puitteet ja järjestelyt hienot. Hyvä ruoka ja kahvitus! -tasokkaat puitteet kansainvälisille esittäjille/osallistujile"

Moni on kysynyt, onko v. 2018 tulossa seuraavaa Kotona kehossa -seminaaria? Valitettavasti ei ole. Keskityn nyt omien Kotona kehossa - ja  tunnetaito-valmennuskoulutusteni toteuttamiseen sekä teen työtä, että PBSP-terapeuttikoulutus saataisiin Suomeen.

Mutta uusi seminaari-idea on jo hautumassa syksyksi 2019 ja olen tehnyt asian tiimoilta alustavia kyselyjäkin.... Olethan kuulolla!

Alla olevien linkkien kautta pääset tutustumaan v. 2016 ja v. 2017 seminaarien sisältöihin: 

KANSAINVÄLINEN KOTONA KEHOSSA -SEMINAARi 2016

KANSAINVÄLINEN KOTONA KEHOSSA II -SEMINAARI 2017

Kysyimme v. 2016 seminaarissa, mitä kotona kehossa oleminen oikeastaan tarkoittaa?

 

Ole yhteydessä! 

Inspiraatioterveisin,

Riitta

 

PS. Haluatko liittyä Kotona kehossa -uutiskirjeen tilaajaksi? Uutiskirjeissä saat ajankohtaisia Kotona kehossa -vinkkejä, tietoa uusista Kotona kehossa -blogipostauksista sekä tulossa olevista tapahtumistamme. Huomaa kuitenkin, että uutiskirjeitä tulee sähköpostiisi vain silloin tällöin - n. 4-8 kertaa vuodessa.

LIITY KOTONA KEHOSSA-UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI

Riitta Saarikko

kehotietoisuusvalmentaja, työnohjaaja STOry, MMT

050 367 6891

riitta [at] viisaskeho.fi